FacebookTwitterLinkedin

Snel en vakkundig

Wanneer u voor Stolk Techniek en Service kiest als partner bij uw nieuwbouw-, onderhouds- of privé-project dan bent u verzekerd van accuraat vakmanschap.

Loodgieterswerk / Sanitair / Verwarming

Een nieuwe badkamer of een nieuw toilet kan bij STS van begin tot eind gerealiseerd worden. Als basis hiervoor dient gedegen leidingwerk aangelegd te worden, wat jarenlang betrouwbaar moet kunnen functioneren.Voor de afwerking in de zin van tegelwerk, sanitair en accessoires bent u bij STS ook op het juiste adres. Door de samenwerking met bekende leveranciers is een showroombezoek mogelijk en kunt u hier uw selectie maken. Een CV installatie waarop u kunt vertrouwen wanneer dit nodig is, staat centraal in het comfort van uw woning of bedrijfspand. STS levert, installeert en onderhoudt uw CV installatie, waardoor er te allen tijde aan uw warmtevraag voldaan kan worden.

Elektrische installaties

Het is mogelijk om voor uw woning of bedrijfspand de volledige elektrische installatie te verzorgen. Verlichting, bedrading of een groepenkast, STS zorgt ervoor.

Verbouwingen / Renovatie / Afbouw

Vaak een behoorlijke ingreep in uw pand. Voordeel bij STS is dat wij uw gehele verbouwing of renovatie kunnen realiseren, waardoor u èèn aanspreekpunt en dus korte lijnen heeft tijdens het uitvoeren van de werkzaamheden. Kijkt u bij projecten voor diverse impressies en neem vrijblijvend contact op voor een offerte op maat.

Onderhoud / Service

Periodiek onderhoud aan uw installaties kan preventief werken om vroegtijdig eventuele defecten te ontdekken of zelfs te voorkomen. Niet alleen de levensduur van de installatie wordt hiermee verlengd, maar ook uw veiligheid speelt hierin een belangrijke rol. De onderhoudsbeurt omvat per toestel een grondige inspectie, waarbij alle afstellingen met moderne apparatuur worden gecontroleerd en, indien nodig, worden gecorrigeerd.

Wij bieden verschillende mogelijkheden voor onderhoud aan uw (CV)-installatie.